Napoli rekent op Osimhen en Kvaratskhelia: 'Boodschap aan de wereld'

Reacties

Het in eigen land ongenaakbare Napoli mag nu zijn kunsten vertonen op het Champions League-podium. Trainer Luciano Spalletti rekent op zijn sterren Victor Osimhen en Khvicha Kvaratskhelia.

Napoli rekent op Osimhen en Kvaratskhelia: 'Boodschap aan de wereld'
© Pro Shots
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
0 - 2
Napoli
Napoli

Eintracht Frankfurt-trainer Oliver Glasner sprak in de aanloop naar het treffen met Napoli over het 'on-Italiaanse' spel van Napoli, dat dinsdagavond in Duitsland om 21.00 uur begint aan het Champions League-vervolg.

Spalletti wijst dat idee van de hand. 'Het is een cliché. Soms kiezen ploegen ervoor om in Europa meer ruimte te geven aan de tegenstander', aldus de Napoli-coach, die ook waakt voor te groot optimisme.

Dat optimisme is ingegeven voor de sterke prestaties in eigen land, waar Napoli onbedreigd afgaat op de Italiaanse titel. Osimhen en Kvaratskhelia, samen goed voor 31 goals dit seizoen, hebben daar een groot aandeel in. 'Deze twee spelers hebben de flair, de ideeën en de kwaliteiten voor een boodschap aan de wereld', aldus Spalletti. 'Aan de andere kant zijn ze nog heel erg jong. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze dinsdag met de juiste houding aan de aftrap komen.'

Spalletti wil desondanks niets weten van een favorietenrol. 'We weten dat we de potentie hebben, maar dat geldt ook voor onze tegenstander. We hebben een sterke ploeg, maar zij ook. Het is fiftyfifty.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Napoli
Meer over Napoli
Meer K. Kvaratskhelia
Meer over K. Kvaratskhelia
Meer V. Osimhen
Meer over V. Osimhen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.