'Napoli-preses heeft bijzondere reden voor verzoek tot uitstel competitieduel'

Reacties

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis kijkt niet bepaald uit naar het volgende competitieduel van zijn ploeg. Op vrijdag moet om 20.45 uur in principe aangetreden worden in Florence, op bezoek bij Fiorentina.

'Napoli-preses heeft bijzondere reden voor verzoek tot uitstel competitieduel'
© Pro Shots
Fiorentina
Fiorentina
2 - 2
Napoli
Napoli

Maar als het aan de flamboyante Napoli-bestuurder ligt, gaat die wedstrijd op een ander moment plaatshebben. Die vrijdag is immers sprake van het Italiaanse equivalent van vrijdag de dertiende. Ongeluk dus.

En dat is volgens de Italiaanse krant La Repubblica de reden dat De Laurentiis met de competitie-organisator zou hebben gebeld in een poging het duel uit te stellen. Uiteindelijk wilde Fiorentina daar naar verluidt nog niet aan meewerken. Helemaal uitgesloten is een verplaatsing nog niet, er is nog een kans dat het duel naar zaterdag gaat.

Fiorentina zou in ieder geval niet van plan zijn het hele schema om te gooien voor de laatste weken van het seizoen. Op 29 mei moet immers aangetreden worden in de Conference League-finale in Athene, tegen Olympiakos Piraeus. Tussendoor staat nog het competitieduel bij Cagliari op het menu. Vorig jaar bereikte Fiorentina ook al die eindstrijd, toen bleek West Ham United te sterk.

Serie A

Stand Serie A 2023/2024

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
8
Fiorentina
36
15
9
12
55-42
+13
54
9
Torino
37
13
14
10
36-33
+3
53
* Actueel tot en met 21 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.