Napoli loopt bij Udinese averij op in de jacht op Juventus

Napoli heeft bij Udinese averij opgelopen in de jacht op koploper Juventus. Hoewel de grootste kansen voor de bezoekers waren, konden ze middenmoter Udinese geen thuisnederlaag bezorgen: 0-0.

Napoli loopt bij Udinese averij op in de jacht op Juventus

Dat het geen makkelijke avond zou worden voor de ploeg van trainer Walter Mazzarri was van tevoren wel duidelijk. Udinese verloor namelijk nog maar een keer dit seizoen in eigen stadion en dat is bovendien al bijna een half jaar geleden. De huidige koploper Juventus was op 2 september met 2-1 te sterk.

Hoewel het duel bepaald niet bol stond van spektakel en de kansen, had Napoli het aan zichzelf te wijten dat het niet op voorsprong kwam. Marek Hamsik en Edinson Cavani waren het dichtst bij een Napolitaanse treffer.

De grootste kans was voor Hamsik. Van een vloeiende combinatie vlak na rust was de Slowaak het eindstation, maar zijn volley eindigde over het doel van Daniele Padelli. Pas vlak daarvoor had Udinese-captain Antonio Di Natale de eerste kans voor de thuisploeg om zeep geholpen.

Door het gelijkspel is de achterstand van Napoli op Juventus naar zes punten gestegen: 52 om 58. Ook Udinese schiet weinig op met het gelijkspel – het blijft negende met 37 punten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen