Nainggolan haalt uit naar Conte: 'Wat kan ik in acht minuten doen?'

Reacties

Radja Nainggolan trekt de deur bij Internazionale niet in stilte achter zich dicht. De Belgische middenvelder voelt zich oneerlijk behandeld door Antonio Conte, die hem in zijn ogen ten onrechte neerzette als zondebok.

Nainggolan haalt uit naar Conte: 'Wat kan ik in acht minuten doen?'
© Pro Shots

Dat vertelt Nainggolan deze dinsdag in een interview met Corriere dello Sport. 'Ik had een goede coach bij de Nerazzurri, maar het deed me pijn toen hij me maar acht minuten speeltijd gaf in een wedstrijd en me er daarna uitpikte als degene die voor alles verantwoordelijk was'.

En dat vond Nainggolan niet fair. 'Wat kan ik in acht minuten doen? Ik ben toen geen controverse begonnen nu ook niet. Dat is hoe het is gegaan', legt de 32-jarige ex-international uit. En hij weet niet wat hij fout heeft gedaan. 'Ik ben fit, ik heb nooit een training gemist en ben nooit te laat gekomen.'

Nainggolan hield dan ook geen goed gevoel over aan zijn laatste half jaar bij Inter, dat hem voor de rest van het seizoen heeft verhuurd aan Cagliari. Eerder zei de voormalig speler van AS Roma al dat het plezier in het voetballen hem is ontnomen in Milaan en dat hij geen eerlijke kans heeft gehad bij Inter.

Bij Cagliari hoopt Nainggolan weer aan voetballen toe te komen, net als vorig seizoen. Toen was hij in 26 Serie A-optredens goed voor zes goals en zeven assists. Eind vorig jaar sprak de Belg met Indonesische roots dan ook al de hoop uit dat hij na dit seizoen definitief kan overstappen naar de eilandclub.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer R. Nainggolan
Meer over R. Nainggolan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.