'Nachtmerrie Ziyech niet uitgekomen: Halilhodzic hoopte op Chelsea'

Reacties
'Nachtmerrie Ziyech niet uitgekomen: Halilhodzic hoopte op Chelsea'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vahid Halilhodzic hoopte volgens L'Équipe een gesprek aan te knopen met Chelsea-manager Todd Boehly voor de opvolging van de ontslagen Thomas Tuchel op Stamford Bridge. Dat de leiding van de Londense club voor Graham Potter koos en niet voor de oud-bondscoach van Marokko zal Hakim Ziyech erg goed hebben gedaan.

In de periode dat Halilhodzic bondscoach van Marokko was, raakte hij gebrouilleerd met Ziyech, die hij een gebrek aan discipline verweet. Ook Noussair Mazraoui werd uit de selectie gezet door de Bosniër. Het kwam vervolgens niet meer goed tussen Ziyech en de voormalig trainer van onder andere OSC Lille, Paris Saint-Germain, Trabzonspor en FC Nantes.

Op het moment dat bekend werd dat Ziyech door de nieuwe bondscoach Walid Regagrui weer bij de nationale ploeg is gehaald, kwam ook naar buiten dat Halilhodzic achter het net viste voor de rol van de nieuwe manager bij Chelsea. Boehly zou nog zijn ingegaan op een verzoek van de zaakwaarnemer van Halilhodzic om in gesprek te gaan, maar de Amerikaan koos nog voordat er een meeting gepland stond voor Potter. Ongetwijfeld tot genoegen van Ziyech.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.