Ziyech reageert op verbanning bij Marokko: 'Ik weet wat er gebeurd is'

Reacties

Hakim Ziyech heeft in het programma Tiki Taka Touzani gereageerd op zijn verbanning bij de Marokkaanse nationale ploeg. Bondscoach Vahid Halilhodzic heeft besloten de 28-jarige spelmaker van Chelsea tot nader order niet meer te selecteren wegens een gebrek aan discipline.

Ziyech reageert op verbanning bij Marokko: 'Ik weet wat er gebeurd is'
© Pro Shots

Ook Ajacied Noussair Mazraoui wordt om die reden genegeerd. Geconfronteerd met de kwestie liet Ziyech in gesprek met straatvoetbalkoning Soufiane Touzani niet het achterste van zijn tong zien. 'Hij heeft zijn visie ervan, ik heb mijn visie ervan. Het is wat het is. Ik weet wat er gebeurd is, dat is voor mij het allerbelangrijkste.'

Ziyech ontkent dat hij onacceptabel of onprofessioneel gedrag heeft laten zien of dat hij geweigerd heeft te spelen of zichzelf boven de groep heeft geplaatst, zoals de Bosnische keuzeheer beweert. 'Ik behandel iedere speler met respect. Iedereen die mij kent of die met mij heeft gewerkt, weet dat. Het is wat het is, so be it', aldus de 35-voudig international.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Marokko
Meer over Marokko
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.