Na vertrek Varane en Ramos eindelijk goed contractnieuws voor Real

Reacties

Dani Carvajal blijft Real Madrid langer trouw. De 29-jarige Spanjaard heeft zijn contract bij De Koninklijke verlengd tot medio 2025.

Na vertrek Varane en Ramos eindelijk goed contractnieuws voor Real
© Pro Shots

Door de contractverlenging van Carvajal hoeven de beleidsbepalers bij Real zich in de komende seizoenen waarschijnlijk nog geen zorgen te maken over de rechtsbackpositie. Stabiliteit is nu gewenst, vanwege de mutaties op andere plekken. Door het vertrek van Sergio Ramos en Raphaël Varane naar respectievelijk Paris Saint-Germain en Manchester United staat er komend seizoen een nieuw verdedigingsduo in Madrid. Coach Carlo Ancelotti geeft waarschijnlijk de voorkeur aan Éder Militão als partner van aanwinst David Alaba.

Carvajal is een van de trouwe adjudanten in de Real-selectie. De rechtsback uit Leganés doorliep de jeugdopleiding van de Madrilenen en brak na een tussenjaar bij Bayer Leverkusen door bij de Spaanse grootmacht. De 25-voudig international speelde in totaal al 294 duels voor Real.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De prijzenkast van Carvajal is inmiddels flink gevuld. Hij won met Real onder meer vier keer de Champions League. De laatste Champions League-winst dateert van 2018, toen Liverpool in de finale verslagen werd. Van de basisploeg van toen maken inmiddels nog zeven spelers deel uit van de Real-selectie. Cristiano Ronaldo en Keylor Navas gingen Ramos en Varane al voor door te kiezen voor een vertrek. Ramos vertrok transfervrij en het contract van Varane liep nog maar één seizoen door, waardoor Real onder druk stond hem te verkopen.

Het nieuwe seizoen begint voor de ploeg van Ancelotti op zaterdag 14 augustus met een uitwedstrijd tegen Alavés.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.