'Na 113 minuten in Ajax-shirt nadert voor Ocampos rentree bij Sevilla'

Reacties

Lucas Ocampos keert volgens AS zo goed als zeker binnenkort terug bij Sevilla. De Argentijn wordt dit seizoen door Ajax gehuurd van de Andalusiërs, maar heeft sinds zijn komst in de Johan Cruijff Arena geen rol van betekenis kunnen spelen.

'Na 113 minuten in Ajax-shirt nadert voor Ocampos rentree bij Sevilla'
© Pro Shots

Ocampos hoopte zich vanaf september bij Ajax in de kijker te spelen voor een uitnodiging voor de WK-selectie van Argentinië, maar de tienvoudig international kon niet imponeren in Amsterdam en kwam slechts zes keer in actie onder trainer Alfred Schreuder. Ocampos, gehaald als opvolger voor Antony, begon alleen in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de basis (1-1).

Over de komst van de vleugelaanvaller naar Ajax was op de slotdag van de zomertransfermarkt veel te doen. De Amsterdammers wilden in eerste instantie Ocampos voor twintig miljoen euro overnemen, maar daar stak de Raad van Commissarissen een stokje voor. Ook een bod van vijftien miljoen euro kreeg geen groen licht, waarna werd besloten om een huurovereenkomst te sluiten met Sevilla. Bij de Spaanse club verloor Ocampos eind vorig seizoen zijn basisplaats.

Met de komst van de Argentijnse trainer Jorge Sampaoli bij Sevilla heeft Ocampos nieuw perspectief op speeltijd bij de nummer achttien van de LaLiga én de komende opponent van PSV in de Europa League. Volgens AS drong Sampaoli na zijn komst aan op het terughalen van de ex-speler van onder andere AS Monaco, Olympique Marseille en AC Milan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.