MVV-spits steelt schoen van tegenstander en pakt gele kaart

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Koen Kostons ontving maandagavond een zeer opmerkelijke gele kaart in de wedstrijd tussen MVV Maastricht en NAC Breda (3-1). In de laatste minuut van de eerste helft ontvreemdde de spits van MVV de schoen van zijn tegenstander Anselmo García MacNulty.

Kostons raakte verwikkeld in een duel met de verdediger van NAC, die daarbij zijn schoen verloor. Vervolgens pakte Kostons de schoen op, liep hij er even mee en deponeerde hij die bij ploeggenoot Jarne Steuckers. Scheidsrechter Martijn Vos kon de actie niet waarderen en deelde een gele kaart uit.