MVV komt met gebaar richting fans na gestaakte derby tegen Roda JC

Reacties

MVV Maastricht geeft alle fans die aanwezig waren bij de gestaakte derby tegen Roda JC Kerkrade gratis toegang tot het eerstkomende thuisduel in de Keuken Kampioen Divisie met FC Den Bosch. Dat hebben de Limburgers maandag bekendgemaakt.

MVV komt met gebaar richting fans na gestaakte derby tegen Roda JC
© Pro Shots
MVV Maastricht
MVV Maastricht
0 - 1
FC Den Bosch
FC Den Bosch

MVV en Roda stonden vorige week vrijdag tegenover elkaar in De Geusselt, maar de gemoederen tijdens de Limburgse derby liepen dusdanig op dat de wedstrijd na 42 minuten werd gestaakt. Het leidde tot veel verontwaardigde reacties. MVV heeft inmiddels al aangekondigd echter de relschoppers aan te gaan en komt nu ook met een gebaar richting het grootste gedeelte van de fans die wel goedwillend zijn.

'Omdat wij overtuigd zijn van de positieve kracht van De Geusselt, de goede bedoelingen van bijna alle supporters pakken wij als MVV extra uit naar alle goedwillenden die de clubkleuren een warm hart toedragen', schrijft de club. 'Daarom heeft MVV besloten om iedere supporter die aanwezig was bij het duel MVV-Roda JC gratis toegang te geven tot de eerstvolgende wedstrijd: MVV-FC Den Bosch.'

De ongeregeldheden bij MVV-Roda JC (dat op 29 november wordt uitgespeeld), staan niet op zichzelf. Afgelopen weekend werden Feyenoord-AZ en Vitesse-FC Utrecht in de Eredivisie nog kort onderbroken wegens wangedrag van supporters. En onlangs ging het bij de Gelderse derby tussen NEC en Vitesse helemaal mis buiten het stadion. In Europa misdroegen fans van Feyenoord zich rondom de duels met Union Berlin.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.