'Mourinho pakt telefoon om Wijnaldum over te halen'

Reacties

AS Roma maakt meer werk van de komst van Georginio Wijnaldum. Trainer José Mourinho heeft daartoe zelf zijn telefoon gepakt.

'Mourinho pakt telefoon om Wijnaldum over te halen'
© Pro Shots

Wijnaldum staat in de etalage bij Paris Saint-Germain, waar hij een jaar na zijn komst alweer mag vertrekken bij gebrek aan perspectief. De middenvelder zou inmiddels hebben ingezien dat een (tijdelijk) vertrek de beste oplossing is.

AS Roma geldt volgens Italiaanse media als een beoogde bestemming. In de Italiaanse hoofdstad wil Mourinho de Oranje-international maar al te graag verwelkomen. De Portugese coach zou daarbij de middenvelder zelf hebben gebeld om dat duidelijk te maken.

Een obstakel is het salaris van Wijnaldum. Roma wil en kan niet het jaarsalaris van naar verluidt negen miljoen euro netto ophoesten. De Giallorossi zouden daarom bij PSG hebben neergelegd dat er een huurdeal is als de Franse club de helft van het salaris voor z'n rekening neemt.

PSV werd ook genoemd als mogelijke bestemming voor Wijnaldum. Technisch directeur John de John noemde begin juli een terugkeer 'niet realistisch'.   

Bekijk hier al onze video's
Meer G. Wijnaldum
Meer over G. Wijnaldum
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.