PSV zou wel willen, maar komst Wijnaldum nu niet realistisch

Reacties

PSV toonde zich in deze transferperiode al erg bedrijvig met de komst van onder anderen Luuk de Jong, Xavi Simons, Guus Til en Walter Benítez. Een speler die ook veelvuldig met de Eindhovenaren in verband wordt gebracht, is Georginio Wijnaldum. Zijn komst is echter niet realistisch.

PSV zou wel willen, maar komst Wijnaldum nu niet realistisch
© Pro Shots

'Vooropgesteld, wij zouden dat natuurlijk heel graag willen', vertelt technisch directeur John de Jong aan VI. 'Maar je moet je afvragen of dit realistisch is, op dit moment niet echt. Georginio is natuurlijk een absolute topspeler waarvan ik vind dat hij ook op het WK moet spelen.'

Op de hoogte blijven van al het transfernieuws? Bekijk onze speciaal ingerichte pagina op vi.nl/transfers.

De 31-jarige Wijnaldum kende weinig geluk met zijn overgang van Liverpool naar Paris Saint-Germain. De Nederlander zou uit zijn op een vertrek. Bondscoach Louis van Gaal nam Wijnaldum in de afgelopen interlandperiode niet meer op in zijn selectie. De middenvelder ligt nog tot medio 2024 vast in Parijs.

Het perspectief van Wijnaldum bij PSG wordt er voorlopig niet beter op. De Parijzenaren gaven al ruim veertig miljoen euro uit om Vitinha weg te kapen bij FC Porto. Daar moet nog een centrale middenvelder bijkomen in de persoon van Renato Sanches. Volgens het Portugese Record wordt hij de volgende versterking van PSG. Sanches zou binnen een aantal dagen overkomen van Lille.

Lees op VI PRO het hele verhaal over PSV, waarin technisch directeur John de Jong zich uitspreekt:

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.