Mourinho onder de indruk van Sánchez: 'Brengt volwassenheid en klasse'

Reacties

Manchester United-manager José Mourinho was na afloop van het gewonnen FA Cup-duel met Yeovil Town (0-4) zeer te spreken over de inbreng van aanwinst Alexis Sánchez. Met twee assists hielp de Chileense aanvaller The Red Devils op weg.

Mourinho onder de indruk van Sánchez: 'Brengt volwassenheid en klasse'

Afgelopen week kwam de langverwachte megaruil tussen Manchester United en Arsenal over Sánchez en Henrikh Mkhitaryan rond. Mourinho zette zijn aanwinst direct in de basis tijdens het treffen met de club uit de League Two. Als aangever was de aankoop meteen belangrijk voor de formatie uit Manchester.

'Hij is een fantastische toevoeging aan onze selectie', sprak Mourinho tegenover de BBC. 'Zijn keuze bij het twee doelpunt is fantastisch. Een speler als Marcus Rashford zou te zenuwachtig worden in zo'n situatie.' Bij het tweede doelpunt wachtte de Chileen lang voordat hij de bal op het juiste moment meegaf aan Ander Herrera. De Spanjaard rondde vervolgens overtuigend af.

'Alexis brengt volwassenheid en klasse', ging Mourinho verder. Volgens de manager van The Red Devils zijn de spelers niet bang voor de extra concurrentie door de komst van de 115-voudig international. 'Goede spelers willen altijd meer goede spelers. Het blijft natuurlijk de vraag wie er buiten de boot valt, maar daar zijn we nog niet uit.'

Woensdag kan Sánchez zijn Premier League-debuut maken voor Manchester United, op bezoek bij Tottenham Hotspur (21.00 uur). Het gat met koploper Manchester City bedraagt twaalf punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.