Mooie woorden voor Vertonghen: 'Je bent een groot voorbeeld voor ons allen'

Reacties

Jan Vertonghen speelde dinsdagavond zijn 150ste interland voor België en dat levert mooie woorden op van enkele (voormalige) ploeggenoten van de Rode Duivels.

Mooie woorden voor Vertonghen: 'Je bent een groot voorbeeld voor ons allen'
© Pro Shots

Mousa Dembélé, Romelu Lukaku, Toby Alderweireld en Dries Mertens speelden bij België lang samen met Vertonghen, die tegen Estland zijn jubileum opluisterde met zijn negende treffer als international. Zij waren na afloop vol lof over de recordinternational. 'Je bent een groot voorbeeld voor ons allen', sprak Dembélé, die ook bij Tottenham Hotspur samenspeelde met Vertonghen (en Alderweireld).

Lukaku is ook nog actief als international van België en speelde tegen Estland zijn 110de interland, waardoor hij - gezien hij zes jaar jonger is - in de toekomst de eerste plaats nog zou kunnen overnemen van Vertonghen. Mertens staat op 109 caps, maar was er dinsdag niet bij. 'Ik had er graag bij geweest om het samen met je te vieren', liet de aanvaller van Galatasaray weten vanuit zijn villa met zwembad.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer België
Meer over België
Meer EK-kwalificatie
Meer over EK-kwalificatie
Meer J. Vertonghen
Meer over J. Vertonghen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.