Mooi moment: Traoré gaat sprintduel aan met bijzondere uitdagers

Reacties
Mooi moment: Traoré gaat sprintduel aan met bijzondere uitdagers
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Adama Traoré heeft eens te meer laten zien hoeveel snelheid hij in de benen heeft. Twee jongens daagden de aanvaller van Wolverhampton Wandererers uit voor een hardloopwedsrijd, een aanbod waar Traoré dankbaar gebruik van maakte.

Het moment gebeurde op een voor een voetballer niet al te gebruikelijke plek, de parkeerplaats van een supermarkt in Wombourne, Staffordshire. De twee jongens gingen op de foto met de Spaanse international en vroegen daarna of hij mee wilde doen met de sprintwedstrijd. 'Yes Adama!', riepen de jongens terwijl ze Traoré voorbij zagen snellen. 'Mijn jongen en zijn neefjes daagden Adama uit voor een wedstrijd! Wat een nuchtere sportman!', schrijft de vader enthousiast bij de tweet, die inmiddels al bijna een miljoen keer is bekeken.

Dat Traoré kan rennen, is wel duidelijk. Hij werd genoemd als snelste voetballer in FIFA 19 en bereikt op het veld weleens snelheden van zo'n 35 kilometer per uur. De jongetjes hoeven zich dus niet te schamen dat ze door de aanvaller werden ingehaald. Voor hen was het toch vooral de dag van hun leven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.