'Monza neemt alleen genoegen met topspits en doet Suárez aanbieding'

Reacties

AC Monza laat er geen gras over groeien. De promovendus legde voor komend seizoen al dertien nieuwe spelers vast en wordt iedere dag wel gelinkt aan een grote naam. De volgende in dat rijtje is Luis Suárez.

'Monza neemt alleen genoegen met topspits en doet Suárez aanbieding'
© Imago

Journalist Alfredo Pedullà claimt dat algemeen directeur Adriano Galliani de Uruguayaan inmiddels formeel een aanbieding heeft gedaan. Suárez, die vijf miljoen euro per jaar zou kunnen verdienen bij Monza, heeft laten weten over het voorstel te zullen nadenken. Eerder zongen de namen van spitsen als Edin Dzeko, Mauro Icardi, Edinson Cavani, Paulo Dybala, Andrea Belotti en Mario Balotelli al rond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 35-jarige Suárez zit zonder club sinds zijn vertrek bij Atlético Madrid. Om aanbiedingen zit hij niet verlegen, want verschillende clubs toonden al interesse en Suárez heeft onder andere River Plate 'nee' verkocht.

'Ik was heel enthousiast over de optie om naar River te gaan en te strijden om de Copa Libertadores. Ik heb altijd de droom gekoesterd om een prijs in Zuid-Amerika te winnen. Maar nu River is uitgeschakeld, valt die mogelijkheid weg', vertelde Suárez donderdag in gesprek met Ovación.

AC Monza speelt komend seizoen voor het eerst in 112 jaar in de Serie A. Silvio Berlusconi verkocht in 2017 zijn laatste aandelen van AC Milan en stapte een jaar later in bij de kleine broer. Hij stelde meteen Galliani aan als de man die het ambitieuze project van I Biancorossi vorm moet geven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.