Suárez stelt Argentijnen teleur en vervolgt zoektocht naar nieuwe club

Reacties

Luis Suárez heeft de aanbieding van River Plate beleefd afgewezen. De Argentijnse topclub zag in de 35-jarige Uruguayaan de ideale opvolger van Julián Álvarez.

Suárez stelt Argentijnen teleur en vervolgt zoektocht naar nieuwe club
© Pro Shots

Álvarez heeft River deze zomer verruild voor Manchester City en dus zoeken de Argentijnen een nieuwe aanvalsleider. Suárez wil het liefst in Europa blijven, maar zag bij River wel een unieke kans om één van zijn grote dromen te verwezenlijken.

'Ik was heel enthousiast over de optie om naar River te gaan en te strijden om de Copa Libertadores. Ik heb altijd de droom gekoesterd om een prijs in Zuid-Amerika te winnen. Maar nu River is uitgeschakeld, valt die mogelijkheid weg', vertelt Suárez in gesprek met Ovación.

River werd donderdag uitgeschakeld in de achtste finales van de Copa Libertadores door Vélez Sársfield (0-1 en 0-0). De ploeg van succescoach Marcelo Gallardo zal dus op zoek moeten naar een andere spits. Suárez zal op zijn beurt zoeken naar een nieuwe werkgever, vermoedelijk binnen Europa.

Het contract van Suárez bij Atlético Madrid liep op 30 juni af. In een eerder stadium werden onder meer Aston Villa en Atalanta Bergamo genoemd als geïnteresseerde clubs.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.