Mister Conference League Wittek mee naar Londen

Reacties

Maximilian Wittek is met Vitesse meegereisd naar Londen. De Duitse linksback trainde dinsdag mee met de selectie en is inzetbaar voor de uitwedstrijd bij Tottenham Hotspur.

Mister Conference League Wittek mee naar Londen
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
3 - 2
Vitesse
Vitesse

Wittek viel in de heenwedstrijd tegen Spurs in de slotfase geblesseerd uit en moest de competitiewedstrijden tegen Fortuna Sittard en Heerenveen aan zich voorbij laten gaan. De Duitser maakte tegen Tottenham Hotspur de enige en winnende goal en was ook trefzeker tegen Stade Rennes en in de kwalificatieronde tegen Anderlecht. In totaal maakte Wittek vier goals in de Europese wedstrijden.

Vitesse reist met 26 spelers naar Londen, de twee geblesseerde spelers reizen ook mee. Uiteindelijk mogen er 23 spelers op het wedstrijdformulier staan. Million Manhoef en Daan Reiziger zijn niet inzetbaar wegens blessures. De net aangetrokken Eric Verstappen reist nog niet meer, Nigel van Haveren is de derde doelman.

Vitesse bezet momenteel de tweede plek in de groep met twee punten meer dan Tottenham Hotspur. De UEFA stelde de Italiaanse scheidsrechters Marco Di Bello aan voor het duel. Bij Tottenham Hotspur werd deze week de Italiaan Antonio Conte aangesteld als opvolger van Nuno Espirito Santo. Of Conte al op de bank zit tegen Vitesse is nog niet duidelijk.

De selectie van 26 spelers:
Markus Schubert, Eli Dasa, Danilho Doekhi, Jacob Rasmussen, Loïs Openda, Sondre Tronstad, Oussama Darfalou, Riechedly Bazoer, Nikolai Baden Frederiksen, Dominik Oroz, Hilary Gong, Tomáš Hájek, Julian von Moos, Yann Gboho, Matuš Bero, Toni Domgjoni, Jeroen Houwen, Romaric Yapi, Thomas Buitink, Maximilian Wittek, Patrick Vroegh, Enzo Cornelisse, Daan Huisman, Nigel van Haveren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer M. Wittek
Meer over M. Wittek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.