Miljoenenaankoop Romero moet debuut bij PSV langer uitstellen

Reacties

PSV-fans moeten nog even geduld hebben voordat ze miljoenenaankoop Maximiliano Romero aan het werk kunnen zien. De Argentijnse aanvaller heeft een bovenbeenblessure opgelopen en volgt de aankomende weken een aangepast trainingsprogramma.

Miljoenenaankoop Romero moet debuut bij PSV langer uitstellen
© PSV/MEDIA

Eerder werd al duidelijk dat Romero niet helemaal fit bij PSV was aangekomen, waardoor hij zijn debuut al enige tijd moest uitstellen. Volgens de club heeft het talent nu te kampen met een terugslag van die blessure. Op welke datum hij precies wordt terugverwacht is nog niet bekend. 

Door de terugslag valt het plan van de PSV-leiding om Romero eerst een half jaar te huren, alvorens zijn vijfjarig contract ingaat, voor een deel in het water. Met de huurconstructie wilde de club de Argentijn rustig laten wennen aan het leven en de manier van voetballen hier, maar voor dat laatste heeft Romero nu een stuk minder lang de tijd. Hij heeft al vier officiële duels gemist en door de terugslag kunnen er daar nog wel een aantal bijgerekend worden. 

In Eindhoven hebben ze hoge verwachtingen van de aanvaller. Eind december werd bekend dat PSV liefst tienënhalf miljoen euro voor de achttienjarige spits overmaakte naar Vélez Sarsfield.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.