Milan-ster brengt album uit voor halve finale: 'Zlatan? Die moest lachen'

Reacties

De rol van Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan is op het veld dit seizoen marginaal, maar de Zweedse superspits van weleer heeft nog altijd een grote stem in de kleedkamer. Zeker toen aanvaller Rafael Leão een nieuwe muziekalbum uitbracht.

Milan-ster brengt album uit voor halve finale: 'Zlatan? Die moest lachen'
© Pro Shots

De Portugees is dit seizoen bij vlagen ongrijpbaar in de Champions League. De pijlsnelle vleugelflitser is een van de redenen dat de Rossoneri de halve finale gehaald hebben. Anderhalve week voor de eerste wedstrijd in het tweeluik met stadgenoot Internazionale vond Leão een goed moment zijn tweede album te promoten.

In 2021 bracht Leão al zijn album Beginning uit. Onder zijn pseudoniem Way 45 komt deel twee nu uit: My Life in Each Verse. De productie werd volledig door Leão zelf gefinancierd. De aanvaller gebruikte zijn vorstelijke gage als voetballer om zijn droom als rapper na te jagen. Hij zette een label op en contracteerde diverse Portugese artiesten.

In de kleedkamer van AC Milan klonk de muziek van Leão al. De selectie werd gebruikt om alvast te bekijken hoe de klanken in de smaak zouden vallen. In gesprek met Rolling Stone UK vertelt hij hoe dat ging. 'Ze hebben het gehoord, ja. Sommigen moesten lachen, anderen vonden het mooi.'

'Zlatan? Die moest lachen', grinnikte Leão. De Zweedse superster moest even wennen aan een ploeggenoot die muziek uitbracht. 'Hij zei dat ik me eerst op het voetballen moest focussen. Alleen de rest zei me toch ook dat ik door moest gaan in de muziek. Ik moest mijn eigen ding blijven doen.'

Wo 10 mei 2023

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.