Miedema schittert aan de zijde van Salah en Netflix-duo in Adidas-commercial

Reacties
Miedema schittert aan de zijde van Salah en Netflix-duo in Adidas-commercial
© Twitter Mohamed Salah
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vivianne Miedema is een van de gezichten van de nieuwe commercial van Adidas. De Oranje Leeuwin promoot samen met Mohamed Salah en het populaire tv-duo Rick and Morty de nieuwe voetbalschoen van de Duitse sportgigant.

Miedema is overigens niet in levenden lijve te zien. De aanvaller is voor de reclame getransformeerd in een cartoon. In de video valt Morty naast Miedema en Salah op het veld. Samen staan ze aan de basis van een aanval, die door Morty - uiteraard op de nieuwe schoenen van Adidas - wordt binnengewerkt.

Miedema, die tijdig is hersteld om Oranje te helpen in de kwartfinale van het EK, geldt als een van de beste spitsen van het Britse voetbal. De 26-jarige speelster van Arsenal is de topscorer aller tijden in de Women's Super League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.