Messi veegt Inter-geruchten resoluut van tafel: 'Fake news'

Reacties

De geruchten dat Lionel Messi naar Internazionale gaat vertrekken, worden door de Argentijnse sterspeler bestempeld als 'fake news'. Oud-voorzitter Massimo Moratti van Inter zei eerder dat de club mocht dromen van de komst van Messi, terwijl er in Argentinië werd gemeld dat beide partijen zelfs al onderhandelden.

Messi veegt Inter-geruchten resoluut van tafel: 'Fake news'
© Pro Shots

'Ik geloof dat Inter mag dromen van Messi. Misschien mocht dat al voordat deze ramp zich voordeed', zei Moratti eerder tegen Radio RAI. 'Hij zit tegen het einde van zijn contract aan en zonder twijfel zou het een enorme inspanning kosten hem te halen. Ik weet niet of de huidige situatie het beter of slechter maakt. Maar ik denk dat we vreemde dingen zullen gaan zien tegen het einde van dit jaar.'

Messi trad donderdag op zijn Instagram-pagina naar buiten en noemde de geruchten over hem onzin. Er werd in Argentinië namelijk niet alleen gemeld dat hij onderhandelde met Inter, maar ook met Newell's Old Boys, de club waar hij ooit begon. Daarnaast zou Messi een borgsom hebben betaald om Ronaldinho uit een Paraguayaanse gevangenis te krijgen.

Het nieuws werd door Messi een leugen genoemd. 'Ook wat er eerder is geschreven over Newell's klopt niet. Gelukkig gelooft niemand dit', schreef de Argentijn op zijn Instagram-pagina. Messi ligt nog tot medio 2021 vast bij Barcelona. De club wil die verbintenis graag met meerdere jaren verlengen.

Het Barcelona van Xavi: Messi, Frenkie en de aankopen Lautaro en Sancho
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.