'Messi overtreft Ronaldo en ontvangt grootste aanbod aller tijden'

Reacties

Lionel Messi houdt de gemoederen in Frankrijk bezig. De Argentijn sloeg een training van Paris Saint-Germain over en vertrok voor een commerciële klus naar Saoedi-Arabië. Volgens L'Équipe is er meer aan de hand.

'Messi overtreft Ronaldo en ontvangt grootste aanbod aller tijden'
© Pro Shots

De gerenommeerde Franse sportkrant schreef al dat Messi voor twee weken geschorst zou worden door de club, die de spelmaker verboden had om naar de golfstaat te trekken. Nu schrijft het medium dat Messi toch het vliegtuig heeft gepakt, omdat Saoedi-Arabië na dit seizoen mogelijk zijn volgende bestemming wordt. 'Het is de meest logische optie om na dit seizoen naartoe te gaan.'

'De golfstaat bereidt de grootste aanbieding voor die ooit aan een voetballer is gedaan', weet L'Équipe ook. Messi zou voor een krankzinnig salaris een langdurige verbintenis kunnen tekenen. De superster is na dit seizoen transfervrij en zou een overstap naar Saoedi-Arabië serieus overwegen.

Al Hilal lijkt de club die Messi wil gaan strikken. De club ziet een mogelijkheid om de wereldkampioen te verleiden en hoopt volgend seizoen een strijd tussen Messi en Cristiano Ronaldo, die voor een duizelingwekkend gage onder contract staat bij Al-Nassr, te ontketenen. Ronaldo is momenteel de best betaalde sporter ter wereld.

Overigens betekent het aanbod slecht nieuws voor Barcelona. De Catalanen proberen alles in het werk te stellen om Messi terug te laten keren naar Camp Nou. De financiële mogelijkheden zijn in Barcelona echter beperkt.

'Om triest van te worden: geld harkende Messi en gênant Chelsea'
Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.