'PSG grijpt in en schorst Messi na ongeoorloofde trip'

Reacties

Lionel Messi is voor twee weken geschorst nadat hij zonder toestemming van Paris Saint-Germain naar Saoedi-Arabië was afgereisd. Dit melden toonaangevende media in Frankrijk.

'PSG grijpt in en schorst Messi na ongeoorloofde trip'
© Pro Shots

RMC Sport schrijft dat de schorsing met onmiddellijke ingang is. Er ontstond dinsdag flinke ophef toen Messi gespot werd in het Arabische land, waarmee hij een sponsordeal heeft. Als gevolg van een afspraak in zijn contract als toeristisch ambassadeur van Saoedi-Arabië moest hij het land bezoeken.

Aanvankelijk leek dat prima te kunnen, want er stond een vrije dag gepland voor de selectie van de Parijzenaren. Na het debacle op eigen veld tegen Lorient (1-3 nederlaag) trok trainer Christophe Galtier die vrije dag echter in. Alleen daar had Messi geen boodschap aan. Hij werd gespot in het land en al snel werd duidelijk dat PSG geen toestemming had gegeven voor deze reis.

PSG is in alle competities behalve de Ligue 1 uitgevoetbald en dus mist Messi door deze schorsing slechts twee duels. Als de schorsing inderdaad wordt opgelegd, speelt Messi niet mee tegen Troyes en AC Ajaccio.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.