Messi hunkert niet naar transfer: ‘Ik geniet van Parijs'

Reacties

Lionel Messi prijst zich dolgelukkig in Parijs. In een interview met de Zuid-Amerikaanse bond CONMEBOL gaat de 35-jarige Argentijn in op zijn sterke seizoen in de Franse hoofdstad en blikt hij terug op zijn plotselinge vertrek bij Barcelona.

Messi hunkert niet naar transfer: ‘Ik geniet van Parijs'

Messi verkaste medio 2021 van Barcelona naar Paris Saint-Germain. Nog altijd omschrijft hij de veelbesproken transfer als een moeilijk moment in zijn loopbaan, maar hij is blij met het leven dat hij nu heeft. 'Het eerste jaar was een grote verandering. Het gebeurde heel plotseling, het was niet mijn doel om Barcelona te verlaten en alles kwam abrupt. We hadden heel ons leven in Barcelona gewoond en ik wist niet hoe het was om te vertrekken', blikt La Pulga terug.

'Na deze moeilijke tijden ben ik blij om te leven waar ik woon. Zowel mijn familie als ik geniet van Parijs. Vandaag de dag houd ik van alles, ook van het voetbal', toont Messi zich tevreden. Na een moeizaam eerste seizoen bij de Franse topclub laat de steraanvaller dit seizoen regelmatig zijn klasse zien. Bij de Parijzenaren maakte de begaafde linkspoot zeven doelpunten in dertien wedstrijden en ook namens Argentinië schitterde hij al een aantal keer.

Argentinië begint komende dinsdag aan het WK met een wedstrijd tegen Saoedi-Arabië. De andere tegenstanders in Groep C zijn Mexico en Polen.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep C Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Argentinië
3
2
0
1
5-2
+3
6
2
Polen
3
1
1
1
2-2
0
4
3
Mexico
3
1
1
1
2-3
-1
4
4
Saoedi-Arabië
3
1
0
2
3-5
-2
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.