Messi doorbreekt met excuses stilte na gemiste training

Reacties

Lionel Messi heeft via een videoboodschap publiekelijk zijn excuses aangeboden aan zijn teamgenoten en werkgever Paris Saint-Germain. De Argentijn miste deze week een training, omdat hij een commerciële trip maakte naar Saoedi-Arabië.

Messi doorbreekt met excuses stilte na gemiste training
© Instagram Lionel Messi

'Ik wilde deze video maken na alles wat er gebeurd is', steekt Messi van wal in een video op zijn social media. 'Ik wil allereerst mijn excuses aanbieden aan mijn teamgenoten en aan de club. Ik dacht echt dat we vrij waren na de wedstrijd, de trainer deed dat vaker in de weken daarvoor.'

Het verhaal gaat dat de spelers van PSG vrij hadden op maandag, maar dat trainer Christophe Galtier de plannen wijzigde na een pijnlijke nederlaag tegen FC Lorient. 'Ik had de trip naar Saoedi-Arabië al georganiseerd en ik had eerder al afgezegd. Ik wil nogmaals mijn excuses aanbieden voor wat ik heb gedaan, ik wacht af wat de club besluit.'

Diverse Franse media melden dat Messi voor twee weken is geschorst door de club, maar dit is door PSG nog niet officieel naar buiten gebracht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.