Mendes helpt Sporting-fans uit droom: Ronaldo keert (nog) niet terug

Reacties

Jorge Mendes heeft de geruchten over een op handen zijnde terugkeer van Cristiano Ronaldo naar Sporting Portugal ontkracht. Volgens de machtige zaakwaarnemer is het momenteel niet aan de orde.

Mendes helpt Sporting-fans uit droom: Ronaldo keert (nog) niet terug
© Pro Shots

De moeder van Ronaldo, Dolores, deed eerder deze week nog de belofte aan de fans van Sporting dat ze haar zoon zou proberen te overtuigen om volgend jaar terug te keren in het Estádio Alvalade. Mendes heeft bij Record nu gereageerd. 'Cristiano is trots op de titel van Sporting, zoals hij publiekelijk heeft laten zien, maar op dit moment komt Portugal niet voor in zijn plannen.'

Ronaldo maakt geen geheim van zijn liefde voor Sporting, de club waar hij vanaf 1997 in de jeugdopleiding zat en die hij in 2003 na één seizoen op het hoogste niveau verruilde voor Manchester United. Onlangs feliciteerde de 36-jarige vedette zijn jeugdliefde nog met de eerste landsitel sinds 2002, waardoor Sporting komend seizoen mag uitkomen in de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat feit, en het gegeven dat Juventus een Champions League-ticket in de Serie A dreigt mis te lopen, wakkerde de geruchten over een terugkeer van Ronaldo naar Sporting aan. De Portugese wereldster hoort immers thuis in het miljardenbal, niet in de Europa League. En Italiaanse media suggereerden ook dat Juve in dat geval af zou willen van de duurbetaalde vedette.

Pavel Nedved ontkrachtte die geruchten namens Juventus, waar Ronaldo's contract nog doorloopt tot medio 2022. Mendes wilde tegenover Record verder niet ingaan op de nabije toekomst van zijn cliënt, maar het Portugese medium weet dat CR7 zijn loopbaan wel degelijk wil afsluiten bij Sporting. Maar wel pas in het laatste jaar van zijn carrière. En zover is het nog niet.

Gerelateerde artikelen
Meer Sporting Portugal
Meer over Sporting Portugal
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.