Memphis deelt bemoedigende beelden van terugkeer op trainingsveld

Reacties

Memphis Depay heeft een volgende stap gezet in het herstel van zijn zware knieblessure. De 25-jarige aanvaller meldde zich vrijdag op het trainingsveld om oefeningen te doen. 'Bloed, zweet en tranen', zet Memphis erbij.

Memphis deelt bemoedigende beelden van terugkeer op trainingsveld
© Pro Shots

Half december sloeg het noodlot toe bij Memphis: tijdens het competitieduel met Stade Rennes scheurde hij de kruisband in zijn linkerknie af. Op 20 december ging hij in Rome onder het mes en zestien dagen later stond Memphis alweer op de loopband.

Weer twee weken later deelde Memphis een video waarop te zien is dat hij binnen meerdere oefeningen doet, waaronder het trappen van een bal terwijl hij op een trampoline staat. Dat was een nieuw signaal dat zijn herstel voorspoedig en vooral erg snel verloopt. Nu staat hij weer op het trainingsveld.

Alles moet perfect lopen, wil Memphis met het Nederlands elftal deel kunnen nemen aan het EK 2020. Oranje speelt op 14 juni zijn eerste groepswedstrijd, tegen Oekraïne.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Olympique Lyon
Meer over Olympique Lyon
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.