Medunjanin vergezelt Schreuder naar Spanje

Reacties

PEC Zwolle-speler Haris Medunjanin gaat met zijn trainer Dick Schreuder mee naar CD Castellón. Dat bericht sijpelt door enkele uren na het nieuws dat Schreuder zijn heil in Spanje gaat zoeken.

Medunjanin vergezelt Schreuder naar Spanje
© Pro Shots

Medunjanin had een contract tot 1 juli en was lang in gesprek met de club over een verlenging van die verbintenis. De stilist uit Sarajevo, inmiddels 38 jaar, heeft nu besloten dat hij zijn trainer zal volgen. Volgens PEC zal hij bij Castellón een 'nader te bepalen' functie gaan vervullen. Voor de hand ligt dat Medunjanin een rol zal gaan spelen in de staf.

De middenvelder werd door Schreuder verleid tot een terugkeer in het Nederlandse voetbal. Ondanks zijn gevorderde leeftijd kwam hij tot 25 officiële wedstrijden, waarin zijn productie opliep tot acht treffers en vier assists. Zo eindigt zijn tijd als voetballer in Nederland met een mooi ronde cirkel: zijn eerste club (AZ) en zijn laatste liggen in Nederland, tussendoor was hij vooral in het buitenland te bewonderen en kwam hij tot zestig interlands voor Bosnië-Herzegovina.

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer H. Medunjanin
Meer over H. Medunjanin
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.