Medische update biedt weinig hoop voor Insigne en Napoli

Reacties

Het lijkt er niet op dat Lorenzo Insigne het tweede Champions League-duel met Barcelona gaat halen. Werkgever Napoli kwam maandag met een update over de blessure van de Italiaan, die update was weinig hoopgevend.

Medische update biedt weinig hoop voor Insigne en Napoli
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 1
Napoli
Napoli

Uit het onderzoek kwam naar voren dat Insigne in de wedstrijd tegen Lazio een peesbeschadiging heeft opgelopen in zijn dijbeen. Aangezien Napoli en Barça komende zaterdag al tegenover elkaar staan in Camp Nou, lijkt het uitgesloten dat Insigne een rol kan spelen in dat duel. Napoli stelt wel dat het de medische vooruitgang van Insigne nauwlettend volgt.

Insigne is dit seizoen een belangrijke kracht bij Napoli, dat de groepsfase van de Champions League overleefde door onder andere een keer te winnen van Liverpool. Insigne miste dit seizoen maar één wedstrijd in de Serie A en was rechtstreeks betrokken bij twintig goals in alle competities.

Napoli reist naar Barcelona af met in het achterhoofd dat het moet scoren in Camp Nou. In februari werd het 1-1 door doelpunten van Dries Mertens en Antoine Griezmann.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.