Mbappé maakt voltreffers op en buiten het veld

ADVERTORIAL - Het heerlijke voetbalweekend toppen we vanavond af met een wedstrijd uit de Ligue 1. Paris Saint-Germain neemt het in eigen huis op tegen Brest. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Kylian Mbappé, de man die blijft scoren maar waaromheen het eigenlijk nooit rustig is.

Mbappé maakt voltreffers op en buiten het veld
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 2
Brest
Brest

Vertrekt Mbappé? Gaat hij niet? Het zijn de twee meest gestelde vragen die PSG de laatste jaren vermoedelijk aan zichzelf heeft gesteld. Het is moeilijk om de vinger te leggen op wat er rondom de Fransman speelt buiten het veld, maar binnen de lijnen is het allemaal vrij duidelijk. Mbappé stopt niet met scoren en ook derde divisionist US Orleans was afgelopen weekend niet veilig voor hem in de Coupe de France. De aanvoerder van de Parijzenaren kwam twee keer tot scoren en zorgde ervoor dat zijn club een ronde verder bekerde.

Ook buiten het veld scoorde Mbappé afgelopen weekend. Vlak na de wedstrijd opende de captain van het Franse elftal zijn telefoon en zag dat AC Milan-doelman en Frans teamgenoot Mike Maignan racistisch was bejegend in Italië. Mbappé aarzelde geen moment en liet van zich horen op X. 'Je bent lang niet alleen, Mike Maignan. We zijn allemaal bij je. Nog steeds dezelfde problemen en nog steeds GEEN oplossing. Genoeg is genoeg', een treffende post.

Een week later zijn de gemoederen wat bedaard en staat Brest-thuis op het programma in de Ligue 1. Laat dat nou net een tegenstander zijn waar Mbappé graag tegen speelt. In de laatste twee wedstrijden tussen PSG en Brest kwam de Fransman in totaal drie keer tot scoren. Eén van die treffers maakte hem de matchwinner in de laatste minuut.

Unibet biedt mooie odds aan rondom Mbappé. De bookmaker heeft een odd van 3.30 staan wanneer Mbappé minstens twee goals maakt tegen Brest. Denk je dat hij zelfs een hattrick kan maken? Dan is de odd van 8.50 die voor minstens een hattrick van Mbappé staat interessant voor je.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's