Marokkaanse internationals reageren direct op oproep tot bloeddonatie

Reacties

De internationals van Marokko hebben niet geaarzeld in actie te komen nadat hun land werd getroffen door een zware aardbeving. Onder anderen Noussair Mazraoui en Ismael Saibari doneerden zaterdag bloed om slachtoffers te kunnen helpen.

Marokkaanse internationals reageren direct op oproep tot bloeddonatie
© Pro Shots

Het dodental als gevolg van de aardbeving in Marokko ligt al boven de duizend. De reddingsoperatie is op gang gekomen in zware omstandigheden en de Marokkaanse autoriteiten hebben burgers opgeroepen bloed te doneren als ze daar toe in staat zijn. Op beelden van de Marokkaanse bond is te zien dat veel spelers gehoor hebben gegeven aan die oproep. Onder anderen ex-Ajacied Mazraoui, PSV'er Saibari en sterspeler Achraf Hakimi meldden zich al, net als bondscoach Walid Regragui.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Marokko zou eigenlijk zaterdagavond in actie komen tegen Liberia, maar die wedstrijd is uitgesteld vanwege de gruwelijke aardbeving. Vanuit de voetbalwereld waren er zaterdagavond al veel steunbetuigingen voor de Marokkaanse bevolking.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.