Mario Götze twee jaar langer bij PSV

Reacties

Het is een jaar geleden dat PSV op de slotdag van de transferwindow stuntte met de komst van Mario Götze. Vandaag wordt bekend dat de 29-jarige Duitser na dit seizoen nog twee jaar in Eindhoven blijft.

Mario Götze twee jaar langer bij PSV
© Pro Shots

John de Jong kende een drukke transferwindow. De technisch directeur van PSV haalde liefst zes versterkingen, verkocht eveneens zes spelers en verhuurde ook nog drie voetballers. Nu de zaken voor de korte termijn zijn geregeld, pakken De Jong en PSV direct door met de lange termijn.

Nadat vorige week bekend werd dat talent Noni Madueke zijn contract met één seizoen (2025) verlengde, tekent nu ook sterspeler Mario Götze een nieuwe verbintenis. Dat de aanvallende middenvelder twee seizoenen langer schittert in het shirt van PSV is een stevig signaal wat betreft de plannen van de beleidsbepalers in Eindhoven.

Na drie jaar zonder landstitel gaat PSV de concurrentiestrijd met Ajax nadrukkelijk aan. Uiteraard willen de Brabanders snel weer in de Champions League voetballen, de grote ervaring van Götze kunnen ze daarbij heel goed gebruiken. Vorig jaar kwam de Duitser tot achttien Eredivisieduels, daarin scoorde hij vijf keer. Dit seizoen maakte Götze de gehele voorbereiding mee en is hij vooralsnog topfit. In tien officiële wedstrijden scoorde hij vier keer en gaf hij drie assists.

Nilis: 'PSV kan de kampioensstrijd met Ajax aan'
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Götze
Meer over M. Götze
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.