Manolas begrijpt niets van 'rel' in Spanje: 'Word eens wakker'

Reacties

Kostas Manolas kan er slecht tegen dat in Spaanse media de indruk werd gewekt dat Lionel Messi weigerde om hem een hand te geven. Barcelona schakelde Napoli uit, waarmee de Argentijn volgens de kranten 'wraak' nam op Manolas. De Grieks speelde in 2018 bij AS Roma toen die club Barça uit de Champions League kegelde na een comeback.

Manolas begrijpt niets van 'rel' in Spanje: 'Word eens wakker'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 1
Napoli
Napoli

Op de beelden van vlak na de wedstrijd is te zien dat Messi zijn ploeggenoten een hand geeft na de 3-1 zege op Napoli. Vervolgens steekt iemand zijn hand naar hem uit om een boks te geven, maar daar had de aanvaller geen trek in. Spaanse media dachten dat het hier om Manolas ging, omdat hij vlak daarna in beeld komt.

De verdediger van Napoli begrijpt daar niets van, want het ging niet om hem, maar om scheidsrechter Cüneyt Çakir. De arbiter keurde een goal van Messi af vanwege hands, wellicht dat de Argentijn daarom geen zin had om hem een boks te geven. Op de beelden is ook het scheidsrechtershorlogo van Çakir te zien.

'Ik heb nog nooit een speler gezien met een horloge om', sloeg Manolas terug via Instagram. 'Word eens wakker, zou ik zeggen. Soms moet je goed naar de beelden kijken voordat je zulke nare dingen opschrijft.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Napoli
Meer over Napoli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.