Mandzukic zwaait met bijzonder schrijven af: 'Lieve kleine Mario'

Reacties

Mario Manduzkic heeft een punt gezet achter zijn actieve carrière. De 35-jarige Kroaat houdt het na vijftien jaar voor gezien.

Mandzukic zwaait met bijzonder schrijven af: 'Lieve kleine Mario'
© Pro Shots

Mandzukic speelde buiten zijn eigen land in Europa voor VfL Wolfsburg, Bayern München, Atlético Madrid, Juventus en AC Milan. In juli zwaaide hij af bij de Rossoneri. Zijn naam werd nog in verband gebracht met Barcelona, maar de spits heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld.

Met een brief aan de kleine Mario kijkt Mandzukic terug op zijn carrière. 'Je zal scoren op de grootste podia en zal de grootste prijzen winnen met de grootste clubs. Je zal vol trots je land vertegenwoordigen en Kroatische sporthistorie schrijven', deelt hij.

'Je zal het moment herkennen om te stoppen en je voetbalschoenen op te bergen en daar geen spijt van te hebben', is te lezen in de brief. 'Voetbal zal altijd een deel zijn van je leven, maar je zal uitkijken naar een nieuw hoofdstuk. Geniet! Jouw grote Mario.'

Mandzukic deelde in zijn PS zijn mooiste moment. 'Als je ooit tegen Engeland speelt op het WK, wees dan rond de 109de minuut klaar', verwees hij naar zijn winnende treffer in de halve finale op het WK in 2018.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Mandžukić
Meer over M. Mandžukić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.