Manchester United geeft strijd om Mount niet op

Reacties

Manchester United geeft de hoop op de komst van Mason Mount naar Old Trafford nog altijd niet op. The Mancunians bereiden een derde bod voor op de 24-jarige Engelsman.

Manchester United geeft strijd om Mount niet op
© Pro Shots

Volgens de BBC zal het derde bod van het Manchester United van manager Erik ten Hag direct het laatste zijn aan het adres van Chelsea. The Red Devils hebben 55 miljoen pond (ruim 64 miljoen euro) over voor de diensten van de 36-voudig international, die op Stamford Bridge in het bezit is van een contract tot medio 2024.

Eerder bood Manchester United veertig miljoen pond (ruim 46 miljoen euro) en vijftig miljoen pond (ruim 58 miljoen euro) voor de diensten van Mount, die ook in verband wordt gebracht met een overstap naar Arsenal en Liverpool. Bij Arsenal zou de voorkeur inmiddels uitgaan naar de komst van Declan Rice, saillant genoeg de boezemvriend van Mount.

Mount won met Chelsea in 2021 de Champions League en werd zowel in het seizoen 2020/21 als 2021/22 verkozen tot Speler van het Jaar bij The Blues. Eerder kwam Mount uit voor Vitesse en Derby County. Voor Chelsea kwam de Engelsman 195 keer binnen de lijnen. Daarin wist de aanvallende middenvelder 33 treffers te produceren.

Spelersprofiel

M. Mount


Geboortedatum:
10 januari 1999
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Portsmouth
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Manchester United
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.