'Man Utd zet Greenwood vanwege gebrek aan discipline in wachtkamer'

Reacties

Het gedrag van Mason Greenwood (19) buiten de lijnen roept steeds meer vraagtekens en zorgen op. Manchester United heeft volgens The Athletic inmiddels de contractonderhandelingen stopgezet.

'Man Utd zet Greenwood vanwege gebrek aan discipline in wachtkamer'
© Pro Shots

Een comeback als Engels international was hem niet gegeven, terwijl partner in crime Phil Foden wel weer werd opgeroepen door bondscoach Gareth Southgate. Bovendien ontbrak hij afgelopen weekend in de wedstrijdselectie van Manchester United voor het duel met Everton. Volgens de officiële lezing was ziekte de reden voor de absentie, maar een gebrek aan inzet op de training zou de werkelijke reden zijn geweest.

Greenwood werd dit seizoen vaker buiten de selectie gehouden. Het past in het beeld van een talent, dat na zijn spectaculaire doorbraak door een gebrek aan discipline dreigt af te glijden. Greenwood zou te weinig aan slaap toekomen met alle gevolgen van dien.

De noodzaak om snel zaken te doen ontbreekt gezien het huidige tot medio 2024 lopende contract, maar de Premier League-club geeft een duidelijk signaal af aan Greenwood.

In juli stonden we nog stil bij de stormachtige ontwikkeling van Greenwood.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.