'Man Utd overtuigt Fiorentina niet met bod op Amrabat'

Reacties

Manchester United heeft een poging gewaagd om Sofyan Amrabat te huren van Fiorentina. Dat meldt The Athletic. De Engelse club kreeg echter nul op het rekest van de Italianen, die het voorstel van United niet zagen zitten.

'Man Utd overtuigt Fiorentina niet met bod op Amrabat'
© Pro Shots

Manager Erik ten Hag wil voor het einde van de transferperiode zijn middenveld verder versterken en denkt daarbij aan Amrabat, een oude bekende. De twee werkten eerder samen bij FC Utrecht. Omwille de Financial Fair Play had United een huurdeal in gedachten.

Volgens The Athletic deden The Red Devils een huurvoorstel voor één seizoen met een vergoeding van twee keer een miljoen euro. Daarbij zou United de optie behouden om de overeenkomst in januari te ontbinden, voordat het tweede miljoen zou worden overgemaakt.

Fiorentina zag dat niet zitten, omdat de club daarbij gegarandeerd zou zijn van slechts één miljoen. De Serie A-club heeft een voorkeur voor een definitieve transfer. Een huurdeal met verplichte optie tot koop wordt ook overwogen, waarbij Amrabat 35 miljoen moet kosten. Dat lijkt voor United niet haalbaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer S. Amrabat
Meer over S. Amrabat
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.