'Man Utd biedt Cavani na terugkeer Ronaldo aan bij Barcelona'

Reacties

In de zoektocht naar offensieve versterking van Barcelona is nu ook de naam Edinson Cavani opgedoken. De Uruguayaanse spits is volgens berichten uit Spanje aangeboden door Manchester United, nu Cristiano Ronaldo zijn terugkeer dinsdag heeft afgerond.

'Man Utd biedt Cavani na terugkeer Ronaldo aan bij Barcelona'
© Pro Shots

Door de komst van Ronaldo dreigt voor Cavani een rol op het tweede plan, terwijl bekend is dat trainer Ronald Koeman graag nog een echte nummer 9 wil toevoegen aan zijn selectie. Volgens Spaanse media zijn er al genoeg spitsen aangeboden, zoals Luuk de Jong en Mario Mandzukic. De volgende in dat rijtje is nu Cavani, melden Mundo Deportivo en radiostation RAC1.

Waar Barça naar verluidt geen oren had naar de komst van Mandzukic en De Jong, bekijkt het de optie-Cavani wel serieus. De onderhandelingen met United en de speler zelf zouden in volle gang zijn, maar liggen gecompliceerd. Zo vormt het salaris van de 34-jarige spits, wiens contract volgend jaar afloopt, een obstakel. Barça heeft volgens sommige bronnen zelfs al een streep gezet door zijn komst. 

Maandagavond meldden Spaanse media al dat Barcelona in de zoektocht naar een spits een aanvaller van boven de dertig op de korrel had. Zelf zouden de Catalanen bij Atlético Madrid navraag hebben gedaan om João Félix te huren, maar dat was geen optie voor de kampioen van Spanje. Door het naderende vertrek van Emerson Royal en Ilaix Moriba kan Barça circa 45 miljoen euro verwelkomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.