Manchester United rondt terugkeer Ronaldo af: contract voor twee jaar

Reacties

Manchester United heeft de terugkeer van Cristiano Ronaldo dinsdagochtend helemaal afgerond. De 36-jarige Portugees heeft een contract voor twee jaar getekend met een optie voor nog een jaar.

Manchester United rondt terugkeer Ronaldo af: contract voor twee jaar
© Pro Shots

Juventus nam vanochtend al afscheid van Ronaldo en meldde toen ook welk bedrag United voor de superster betaalt: vijftien miljoen euro plus acht miljoen aan bonussen. Nu heeft de Portugese topschutter, die maandag in Portugal de medische keuring doorstond, zijn handtekening ook gezet. Tegen de tijd dat zijn contract afloopt, is hij 38 jaar oud. Als de optie voor een extra jaar wordt gelicht, blijft CR7 tot zijn 39ste speler van United.

United meldde vrijdag al dat het met Juventus een akkoord had bereikt over de terugkeer van Ronaldo. Toen moesten de laatste formaliteiten nog worden afgerond. Dat is nu gebeurd, al moet de club nog international clearance krijgen. CR7 speelde tussen 2003 en 2009 ook al op Old Trafford, voordat hij voor een toenmalig recordbedrag naar Real Madrid vertrok. In zijn eerste periode was hij goed voor 118 goals in 292 duels en won hij de Champions League en drie landstitels. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.