Malen volgende international die niet kan spelen in kwartfinale CL

Reacties

Donyell Malen komt ook in het Champions League-duel met Atlético Madrid niet in actie voor Borussia Dortmund. De 25-jarige aanvaller, dit seizoen al goed voor dertien goals in alle competities, blijft achter in Duitsland omdat hij niet op tijd is hersteld van zijn dijbeenblessure en volgens technisch directeur Sebastian Kehl ook nog een beetje ziek is.

Malen volgende international die niet kan spelen in kwartfinale CL
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
2 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Malen ontbrak de afgelopen weken ook al in de Bundesliga-toppers tegen Bayern München (2-0 zege) en VfB Stuttgart (0-1 nederlaag), nadat hij eind maart niet ongeschonden uit de oefeninterland tegen Duitsland was gekomen. Nu kan trainer Edin Terzic dus ook geen beroep doen op de Oranje-international in het heenduel met Atlético in Madrid van woensdagavond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Maandag werd al duidelijk dat Memphis Depay aan de kant van de Madrilenen niet inzetbaar is, waardoor vleugelverdediger Ian Maatsen aan Duitse zijde de enige Nederlander is die in actie kan komen in Madrid. Bondscoach Ronald Koeman zal sowieso weinig internationals in actie zien in de kwartfinale van de Champions League. Bij Manchester City ontbreekt Nathan Aké ook tegen Real Madrid.

Omdat Jurriën Timber nog op de weg terug is van een zware knieblessure, zal Matthijs de Ligt dinsdagavond bij Arsenal - Bayern München de enige Oranje-international zijn die fit genoeg is om te spelen. Het enige goede nieuws op blessurefront kwam dinsdag uit Barcelona, dat goede hoop heeft dat Frenkie de Jong zijn rentree kan maken in het uitduel met Paris Saint-Germain.

Kwartfinale Champions League


Di 9 apr.

Wo 10 apr.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer D. Malen
Meer over D. Malen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.