Barça geeft hoopvol signaal over Frenkie de Jong richting CL-duel met PSG

Reacties

Frenkie de Jong reist met Barcelona mee naar Parijs voor de eerste kwartfinale in de Champions League tegen Paris Saint-Germain. Het is het volgende hoopvolle signaal voor de Oranje-international, al moet hij nog groen licht krijgen van de medische staf.

Barça geeft hoopvol signaal over Frenkie de Jong richting CL-duel met PSG
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 3
Barcelona
Barcelona

Spaanse media meldden eerder al dat Barça tegen PSG weer hoopte op de inzetbaarheid van De Jong. De 26-jarige middenvelder staat sinds begin maart aan de kant door een enkelblessure, waardoor hij de afgelopen drie competitieduels miste en ook de interlands van Oranje in maart tegen Schotland en Duitsland aan zich voorbij moest laten gaan. Nu lonkt dus zijn rentree, al meldt Barça dat de medische staf nog wel groen licht moet geven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Behalve De Jong gaan ook Gavi en Pedri mee naar Frankrijk. De twee Spaanse spelmakers staan ook al langere tijd aan de kant door blessures. Alleen in het geval van Pedri is er een kans dat hij in actie komt tegen PSG. Ook in zijn geval moet trainer Xavi nog het jawoord krijgen van de medische afdeling van Barcelona. Verder is ook verdediger Andreas Christensen, die de laatste tijd veel als middenvelder speelde, fit na een achillespeesblessure.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer F. de Jong
Meer over F. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.