Malen niet fit genoeg voor basisplaats in CL-kraker tegen PSG

Reacties

Donyell Malen is terug bij de wedstrijdselectie van Borussia Dortmund, maar begint voor de Champions League-kraker tegen Paris Saint-Germain op de bank. Ian Maatsen heeft wél een basisplaats. 

Malen niet fit genoeg voor basisplaats in CL-kraker tegen PSG
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 0
PSG
PSG

Malen miste de laatste drie wedstrijden van Dortmund vanwege knieproblemen. Kort daarvoor had hij ook al even buitenspel gestaan met een dijbeenblessure. Maandag trainde de Nederlander weer mee. Edin Terzic zei in zijn persconferentie dat hij goede hoop had dat Malen weer inzetbaar zou zijn voor de Champions League-kraker tegen Paris Saint-Germain.

Malen is inderdaad weer inzetbaar, maar nog niet fit genoeg om te starten. De aanvaller begint op de bank. Maatsen heeft, zoals gebruikelijk, een basisplaats. 

Bij Paris Saint-Germain start Ousmane Dembélé tegen zijn oude club. De vleugelflitser vormt een voorhoede met Kylian Mbappé en Bradley Barcola. Op het middenveld geeft Luis Enrique de jonge Warren Zaïre-Emery het vertrouwen. Hij wordt de op een na jongste speler ooit in de halve finale van de Champions League. 

Opstelling PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Hernández, Nuno Mendes; Zaïre-Emery, Vitinha, Fabián Ruiz; Dembélé, Mbappé, Barcola. 

Volg Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.