Maguire ontvangt ernstige bedreiging: politie onderzoekt bommelding

Reacties

Harry Maguire is in de nasleep van de verloren topper tegen Liverpool (4-0) bedreigd. De aanvoerder van Manchester United ontving een e-mail waarin stond dat er een bom bij zijn huis zou worden gelegd.

Maguire ontvangt ernstige bedreiging: politie onderzoekt bommelding
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 0
Manchester United
Manchester United

Dat heeft een woordvoerder van de club bevestigd na berichten van Engelse media. Maguire heeft melding gemaakt van de bedreiging bij de politie, die de zaak gezien de ernst van de boodschap de afgelopen 24 uur heeft onderzocht. Zo hebben honden, speciaal opgeleid voor het opsporen van explosieven, de tuin en de nabije omgeving van het huis doorzocht.

Spelers van Manchester United worden via social media regelmatig met de dood bedreigd, maar nu ook zijn gezin - Maguire heeft een vrouw en twee dochters - gevaar leek te lopen, schakelde de 29-jarige verdediger de politie in. De Engelse international gaat volgens de club wel gewoon door met zijn voorbereiding op de topper van zaterdag tegen Arsenal.

Manchester United is bezig aan een zeer moeizaam seizoen en Maguire is bij de Engelse analytici en op sociale media al regelmatig het mikpunt van kritiek geweest. In de hoop op sportief betere tijden heeft de Engelse grootmacht gekozen voor Ajax-coach Erik ten Hag als nieuwe trainer. Zijn komst is donderdagmiddag bevestigd door beide clubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer H. Maguire
Meer over H. Maguire
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.