Lukaku lijkt volgende Italiaanse topclub af te wijzen: 'Deal zal niet doorgaan'

Reacties

De toekomst van Romelu Lukaku lijkt zo goed als zeker niet bij Juventus te liggen. De dertigjarige Belg stond in de belangstelling van De Oude Dame, maar een akkoord lijkt inmiddels verder weg dan ooit.

Lukaku lijkt volgende Italiaanse topclub af te wijzen: 'Deal zal niet doorgaan'
© Pro Shots

De aanvaller geeft zelf in een filmpje dat viral is gegaan aan dat er geen overeenkomst is bereikt tussen zijn werkgever Chelsea en de club uit Turijn. 'Ik denk niet dat de deal zal doorgaan', zegt de topscorer van het Belgische nationale elftal tegen een omstander.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het tweede huwelijk tussen Lukaku en The Blues werd geen succes. Na een moeizaam eerste jaar keerde Lukaku op huurbasis alweer terug naar Inter, waarmee de spits vorig seizoen de finale van de Champions League wist te bereiken. Daarin verloren de Italianen met 1-0 van Manchester City.

Inter hoopte de Belg wederom definitief in te lijven en was met Chelsea akkoord over een transfersom van 35 miljoen euro, exclusief vijf miljoen aan bonussen. Juventus mengde zich in de strijd en wilde een iets hoger basisbedrag betalen aan Chelsea. Daarna bleef het vanuit het kamp-Lukaku stil, tot ergernis van Inter dat zich terugtrok uit de onderhandelingen.

Spelersprofiel

R. Lukaku


Geboortedatum:
13 mei 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Antwerpen
Nationaliteit
België
Lengte:
1,91 m
Gewicht:
93 kg
Huidige club:
AS Roma
Nationaal team:
België
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.