Groep Juventus-fans spreekt zich uit tegen komst Lukaku

Reacties

Als het aan een groep Juventus-supporters ligt, komt Romelu Lukaku niet naar hun club. Dat hebben ze maandag te kennen gegeven bij het J-Medical, het epicentrum van alles dat met fysieke gesteldheid te maken heeft bij Juventus.

Groep Juventus-fans spreekt zich uit tegen komst Lukaku
© Pro Shots

De toekomst van de Belgische spits domineert al tijden het gesprek van de dag in sportminnend Italië. De aanvalsleider, onder contract bij Chelsea, werd gelinkt aan een verlengd verblijf bij Internazionale nadat hij vorig seizoen al op huurbasis bij de blauw-zwarten had doorgebracht. Vorige week kwam er ineens interesse van Juventus tussendoor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat de Oude Dame nu de beste papieren heeft om hem in te lijven, maar in elk geval deze kleine groep Juventus-supporters ziet het absoluut niet zitten als de spits van een grote rivaal naar Turijn komt, zo maken ze scanderend duidelijk. Enkele maanden geleden werd Lukaku tijdens Juventus – Internazionale het slachtoffer van racistische verwensingen van enkele Juventus-supporters.

Spelersprofiel

R. Lukaku


Geboortedatum:
13 mei 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Antwerpen
Nationaliteit
België
Lengte:
1,91 m
Gewicht:
93 kg
Huidige club:
AS Roma
Nationaal team:
België
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.