Martinez teleurgesteld in Lukaku: 'Had ik niet van hem verwacht'

Reacties

Lautaro Martinez heeft genoeg gehad van Romelu Lukaku. De Internazionale-spits geeft in La Gazzetta dello Sport aan teleurgesteld te zijn in het gedrag van de Belg. 'Dat had ik niet van hem verwacht.'

Martinez teleurgesteld in Lukaku: 'Had ik niet van hem verwacht'
© Pro Shots

De transfersoap rond Lukaku speelt al enkele weken. Inter was akkoord met Chelsea over een transfersom van 35 miljoen euro voor de Belgische spits, maar vanuit kamp-Lukaku bleef het daarna tot ergernis van de Champions League-finalist stil.

Lukaku bleek onbereikbaar voor de clubleiding en teamgenoten, waarna Inter zich terugtrok in de onderhandeling. 'Leugens', noemde Lukaku het op Instagram. Geen leugens, zegt Martinez nu. De Argentijn was bij Inter een van de vrienden van Lukaku. De Belgische spits was in mei zelfs nog op de bruiloft van Martinez.

'De waarheid is dat ik teleurgesteld ben in hem', doet Martinez zijn verhaal. 'Ik heb Lukaku meerdere keren geprobeerd te bellen, maar hij heeft nooit teruggebeld of iets van zich laten weten. Bij andere ploegmaten die hem een bericht hebben gestuurd: hetzelfde verhaal. Ik ben ontgoocheld, maar het is zijn keuze.'

Het is op dit moment niet duidelijk waar de toekomst van Lukaku ligt. De spits geniet interesse van Saoedi-Arabië, maar houdt die boot voorlopig af. Juventus, dat eerde probeerde om de deal met Inter te kapen, wacht eerst op een verkoop van Dusan Vlahovic voordat het Lukaku wil overnemen van Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer L. Martínez
Meer over L. Martínez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.