Lukaku krijgt trap na: 'Je hebt ons allemaal verraden'

Reacties

Romelu Lukaku hoeft zich voorlopig niet meer te vertonen in Milaan. De harde kern van Internazionale is de houding van de Belgische spits spuugzat en heeft zich fel uitgesproken. Lukaku zou naar Inter gaan, maar liet niets meer van zich horen en nu lijkt Juventus zijn nieuwe club te worden.

Lukaku krijgt trap na: 'Je hebt ons allemaal verraden'

Inter huurde Lukaku al en was met Chelsea in gesprek over een definitieve transfer. Alles leek in kannen en kruiken, tot Juventus zich in de strijd mengde en Lukaku naar verluidt niets meer van zich liet horen. Inter is woest en heeft zich teruggetrokken. De Curva Nord, de harde kern van Inter, is eveneens niet blij met Lukaku.

'Degene die je heeft verraden, zal het opnieuw doen, niet omdat hij het leuk vindt, maar omdat het deel is van zijn aard', aldus de supportersgroep in een statement. 'Omdat jij, Romelu, ons allemaal hebt verraden. Zij die jou krachtig hebben verdedigd in je mindere periode. Nu antwoord je met een steek die Brutus-waardig is. Je kuste het logi dat ons meer waard is dan ons leven, en nu verkoop je jezelf als een nederige, goedkope huurling aan de hoogste bieder. Voordat je een kampioen wordt, moet je een man zijn, en dat ben je niet. Lukaku, vaarwel.'

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Lukaku
Meer over R. Lukaku
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.