Lukaku: 'Als de haat niet werkt, vertellen ze leugens'

Reacties

Waar de toekomst van Romelu Lukaku ligt is nog niet duidelijk. Wat wél duidelijk is, is dat de aanvaller niet blij is met alle verhalen in de media.

Lukaku: 'Als de haat niet werkt, vertellen ze leugens'

Kort samengevat: Internazionale was met Chelsea akkoord over de transfersom, maar zou daarna niets meer gehoord hebben van Lukaku, die op de achtergrond ook in onderhandeling was met Juventus, zo gaan althans de verhalen. Inter wist van niets, was woest en trok zich terug. Chelsea hoeft hem ook niet meer terug en Juventus kan hem pas kopen bij een miljoenenklapper van Dusan Vlahovic. Een aanbod uit Saoedi-Arabië werd door Lukaku afgeslagen.

Lukaku is in ieder geval klaar met alle verhalen omtrent zijn persoon en haalt via zijn Instagram-stories stevig uit. 'Als de haat niet werkt, beginnen ze met het vertellen van leugens', schrijft de Belgische spits, die niet duidelijk maakt op wie hij precies doelt.

'Alle partijen zijn het eens over de genomen beslissing. Daar heeft hij het zelf naar gemaakt en wij handelen naar die keuze. Het is nu aan de speler en de club om een zo best mogelijke oplossing te vinden', zei Chelsea-manager Mauricio Pochettino eerder deze week.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Lukaku
Meer over R. Lukaku
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.