Lozano is klaar voor nieuwe transfer: 'Ik wil naar een grotere club'

Reacties

Hirving Lozano vindt dat hij klaar is voor een volgende stap. De voormalig aanvaller van PSV wil Napoli in de nabije toekomst verruilen voor een grotere club.

Lozano is klaar voor nieuwe transfer: 'Ik wil naar een grotere club'
© Pro Shots

Dat heeft Lozano gezegd na afloop van het WK-kwalificatieduel tussen Mexico en Canada, waarin de 26-jarige vleugelspits een nederlaag van zijn land niet kon voorkomen. Zijn contract bij Napoli loopt nog door tot medio 2024, waardoor de Mexicaan geen haast heeft. Maar hij ziet de Serie A-club niet als zijn eindstation.

'Ik denk dat ik bij een competitieve club speel met erg goede ploeggenoten, daardoor heb ik mezelf ontwikkeld', zei Lozano tegen een Mexicaans tv-station. 'De waarheid is dat ik graag voor een grotere club wil spelen. Ik zie mezelf als een heel competitieve speler die een duidelijk doel voor ogen heeft. Ik zit op een goed niveau en wil een stap zetten.'

Een directe vertrekwens is het niet, benadrukt Lozano. 'Ik bekijk het stap voor stap. Ik moet mezelf blijven verbeteren, als mens en als speler. Dan hoop ik, bij Gods wil, dat het gebeurt', aldus de 51-voudig international, die in 2019 voor ruim dertig miljoen euro overkwam van PSV en sindsdien 23 keer scoorde in 93 duels voor Napoli.

Newcastle
In oktober werd Lozano al aan Newcastle United gelinkt, maar of dat het niveau is dat hij nastreeft valt te bezien. Destijds ging de rappe aanvaller een vraag over zijn toekomst nog uit de weg. 'Er zijn altijd geruchten, maar ik ben erg kalm. Als het moment om te vertrekken komt, dan komt het. Nu ben ik blij bij Napoli en focus ik me op mijn prestaties.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Napoli
Meer over Napoli
Meer Lozano
Meer over Lozano
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.